Buradasın
Reçelden cheesecake sosu nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Reçelden cheesecake sosu yapmak için aşağıdaki malzemeler gereklidir:
Yapılışı:
- Bir bardak çilek reçelinin sulu kısmını ayırın 2.
- Sos tenceresine ayırdığınız sulu kısmı, su ve nişastayı ekleyin 2.
- Kaynayana kadar karıştırın 2.
- Soğumaya bırakın 2.
Çilek soslu cheesecake tarifi için ayrıca aşağıdaki malzemeler gereklidir:
- 2 paket yulaflı bisküvi 1;
- 100 gr tereyağı 1;
- 500 gr labne peyniri 1;
- 1 kutu 200 ml'lik sıvı krema 1;
- 1 su bardağından iki parmak eksik şeker 1;
- 2 yemek kaşığı nişasta 1;
- 3 yumurta 1;
- 2 yemek kaşığı un 1;
- 1 paket vanilya 1.
Yapılışı:
- Bisküvileri robottan geçirerek un gibi yapın 1.
- Tereyağını eritip bisküvilerle karıştırın ve kelepçeli kalıba yayın 1.
- Ayrı bir kapta krema, labne peyniri ve şekeri mikserle çırpın 1.
- Un, nişasta ve vanilyayı ekleyip tekrar çırpın 1.
- Yumurtaları ilave edin, çok uzun çırpmayın 1.
- Hazırladığınız harcı bisküvilerin üzerine dökün 1.
- 170 derece fırında 40-45 dakika pişirin 1.
- Oda sıcaklığına gelene kadar beklettikten sonra soğumuş sosu üzerine dökün 1.
- Buzdolabında en az 6-7 saat dinlendirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: