Buradasın
Reçelden cheesecake sosu nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Vişne Reçelinden Cheesecake Sosu Yapımı:
Malzemeler:
- 1 su bardağı vişne reçeli 23
- 1 su bardağı krema 23
- 2 yemek kaşığı toz şeker (isteğe bağlı) 3
- 1 çay kaşığı vanilya özütü 3
- 1 yemek kaşığı limon suyu 3
Hazırlanışı:
- Bir tencerede kremayı kısık ateşte ısıtın, kaynamasına izin vermeyin 3.
- Isınan kremaya toz şeker ve vanilya özütünü ekleyin, şekerin tamamen erimesini sağlayın 3.
- Kremanın içine vişne reçelini ekleyin ve karıştırın, reçelin kremayla iyice bütünleşmesini sağlayın 3.
- Son olarak, limon suyunu ekleyin ve karışımı birkaç dakika daha kısık ateşte pişirin, ardından ocaktan alın ve soğumaya bırakın 3.
Hazırlanan sosu, cheesecake'in üzerine dökerek kullanabilirsiniz 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: