Buradasın
Portakallı kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakallı kurabiyenin püf noktaları şunlardır:
- Unu Elemek: Hamuru hazırlarken unu elemek, kurabiyelerin daha yumuşak olmasını sağlar 1.
- Portakalların Acı Olmaması: Portakal kabuklarını iyice yıkamak ve beyaz kısmını almamak, acı bir tat oluşmasını önler 2.
- Margarin ve Yumurtanın Oda Isısında Olması: Margarin ve yumurtayı oda ısısında kullanmak, kurabiyelerin daha kıyır kıyır olmasını sağlar 12.
- Hamuru Dinlendirmek: Hazırlanan hamuru buzdolabında 15-20 dakika dinlendirmek, kurabiyelerin daha iyi şekil almasını sağlar 25.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: