Porsiyonluk köstebek pasta yapımı için gerekli malzemeler: Kek için: 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 3 çorba kaşığı kakao, 2.5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 portakal kabuğu rendesi. Krema için: 3 su bardağı süt, 1 çay bardağı şeker, 4 çorba kaşığı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay bardağı hindistan cevizi. Yapılışı: 1. Yumurta ve şekeri çırpın. 2. Süt, sıvı yağ ve portakal kabuğu rendesini ekleyin. 3. Un, vanilya, kabartma tozu ve kakaoyu eleyerek ekleyin. 4. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımı dökün ve 150 derece fırında pişirin. 5. Krema için süt, şeker ve unu tencereye alıp koyulaşana dek pişirin. 6. Ocaktan alınca vanilya ve hindistan cevizini ekleyip soğumaya bırakın. 7. Fırından çıkan keki soğutun. 8. Kek soğuyunca çay bardağı ile yuvarlak kesin. 9. Çay bardağı ile kestiğiniz keklerin üzerine kremayı koyun. 10. Kremanın üzerini rondodan çekilen kek kırıntıları ile kaplayın. 11. Pastayı kapalı bir kapta 1 gece buzdolabında bekletin.