• Buradasın

    Porsiyon köstebek pasta kaç kişilik?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Porsiyon köstebek pasta genellikle 6-8 kişilik olarak hazırlanır 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    6 kişilik pasta kaç porsiyon?

    6 kişilik bir pasta genellikle 6 ya da 8 porsiyon olarak kesilir.

    8-10 kişilik pasta kaç dilim?

    8-10 kişilik bir pasta genellikle 12-15 dilim olarak kesilir.

    1 kilo pasta kaç kişilik?

    1 kilogram pasta, genellikle 10-12 kişilik bir porsiyon sunum yapmak için yeterli olacaktır.

    Mini köstebek pasta kaç kişilik olur?

    Mini köstebek pasta, 6-8 kişilik olarak hazırlanabilir.

    Küçük boy pasta kaç kişilik?

    Küçük boy pasta genellikle 4-6 kişilik olarak kabul edilir.

    Köstebek pasta porsiyonluk nasıl yapılır?

    Porsiyonluk köstebek pasta yapımı için gerekli malzemeler: Kek için: 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 3 çorba kaşığı kakao, 2.5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 portakal kabuğu rendesi. Krema için: 3 su bardağı süt, 1 çay bardağı şeker, 4 çorba kaşığı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay bardağı hindistan cevizi. Yapılışı: 1. Yumurta ve şekeri çırpın. 2. Süt, sıvı yağ ve portakal kabuğu rendesini ekleyin. 3. Un, vanilya, kabartma tozu ve kakaoyu eleyerek ekleyin. 4. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine karışımı dökün ve 150 derece fırında pişirin. 5. Krema için süt, şeker ve unu tencereye alıp koyulaşana dek pişirin. 6. Ocaktan alınca vanilya ve hindistan cevizini ekleyip soğumaya bırakın. 7. Fırından çıkan keki soğutun. 8. Kek soğuyunca çay bardağı ile yuvarlak kesin. 9. Çay bardağı ile kestiğiniz keklerin üzerine kremayı koyun. 10. Kremanın üzerini rondodan çekilen kek kırıntıları ile kaplayın. 11. Pastayı kapalı bir kapta 1 gece buzdolabında bekletin.

    Köstebek pasta malzemeleri nelerdir?

    Köstebek pasta malzemeleri şunlardır: Kek için: - 3 adet yumurta; - 1 su bardağı şeker; - 1 su bardağı süt; - Yarım su bardağı bitkisel sıvı yağ; - 2 su bardağı un; - 2 çorba kaşığı kakao tozu; - 1 paket kabartma tozu; - 1 paket vanilin/vanilya. Krema için: - 1 kutu krema; - 2.5 su bardağı süt; - 70 gram damla çikolata; - 4 adet muz. Ayrıca, bisküvi tabanı ve ganaj sosu gibi farklı malzemeler de kullanılarak çeşitli köstebek pasta tarifleri uygulanabilir.