Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pişmeyen cheesecake yapımı için gerekli malzemeler:
- 2 adet orta boy muz 1;
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi 1;
- 2 yemek kaşığı süt 1;
- 200 gr labne 1;
- 1 damla vanilya aroması 1;
- 2-3 tatlı kaşığı pudra şekeri 1;
- Yarım paket petibör bisküvi 1;
- 2 yemek kaşığı tereyağı 1;
- Kakaolu kremşanti (yarım paket, 1 çay bardağı soğuk sütle çırpılmış) 1;
- Bisküvi kırıntısı (tabandan artanları kullanın) 1;
- Muz dilimleri 1.
Pişmeyen cheesecake yapımı:
- Bisküvilerin yarısından fazlasını blenderın haznesine alın 1.
- İçine erittiğiniz tereyağını da ilave ederek yüksek devirde çekin 1.
- Hazırladığınız tabanı kuplara paylaştırın ve biraz bastırarak sıkılaşmasını sağlayın 1.
- Muzları soyun blendera alın, labne, pudra şekeri, 2 yemek kaşığı süt, vanilya aroması ve hindistan cevizi rendesini birlikte kıvam alıncaya kadar çekin 1.
- Hazırladığınız muzlu kremayı bir krema sıkma torbasına doldurun ve bisküvi taban koyduğunuz kuplara paylaştırın 1.
- Üzerine soğutulmuş süt ile çırptığınız şantiyi sıkın, muz, hindistan cevizi ve bisküvi kırıntılarıyla süsleyerek servis yapın 1.
Bu tarif, pişirme işlemi gerektirmeyen ve buzdolabında sertleşen bir cheesecake çeşididir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: