Buradasın
Perişan kurabiyenin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Perişan kurabiyenin püf noktaları:
- Malzemelerin oda ısısında olması 125. Bu, hamurun daha iyi kıvam almasını sağlar 5.
- Unun kademeli eklenmesi 25. Unu tek seferde değil, azar azar ekleyip iyice karıştırmak doğru kıvamı elde etmeye yardımcı olur 25.
- Hamurun fazla yoğurulmaması 2. Sadece malzemeler bütünleşene kadar karıştırmak yeterlidir, aksi halde kurabiye sertleşebilir 2.
- Fırın sıcaklığının önceden ayarlanması 23. Kurabiye, çok fazla kızartılmadan, hafif pembeleşene kadar pişirilmelidir 23.
- Kurabiyelerin soğutulması 2. Sıcak servis edilirse kurabiyeler dağılabilir, bu yüzden oda sıcaklığında soğumaları beklenmelidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: