Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pasta süslemede çeşitli çikolata türleri kullanılabilir:
- Kuvertür Çikolata: Pastaların kaplamasında ve dekorlarında kullanılır, yağ oranı yüksektir 1.
- Konfiseri Çikolata: Blok çikolata olarak satılır ve pastaların kaplamasında tercih edilir 1.
- Ganaj Çikolata: Esnek yapısıyla kazıma ve yapraklanma için özel olarak üretilir, dekor çalışmaları için uygundur 1.
- Bitter, Fildişi ve Frambuaz Çikolatası: Bu çeşitler, pastaların lezzetini artırmak ve rengini güzelleştirmek için kullanılır 1.
- Semisweet ve Bittersweet Çikolata: Kek ve pasta tariflerinde yoğun çikolata lezzeti için tercih edilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: