Buradasın
Pandispanya tarifi püf noktaları nelerdir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pandispanya yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar:
- Malzemeler: Tüm malzemeler oda sıcaklığında olmalıdır 14.
- Yumurta ve şeker: Şeker eriyene kadar uzun süre çırpılmalıdır 1.
- Yumurta akları: Yumurta aklarını çırparken kullanılan kap, mikser gibi hiçbir şey ıslak olmamalıdır 1.
- Yumurta sarısı ve beyazı: Yumurta aklarının içine hiçbir şekilde yumurta sarısı karışmamalıdır 1.
- Karıştırma: Yumurta akları, kakaolu harç ile karıştırılırken söndürmemek için mikser kullanılmamalı, spatula yardımıyla karıştırılmalıdır 1.
- Fırın: Fırında kek pişerken fırın açılmamalıdır 1.
- Soğutma: Kek kesmeden önce mutlaka soğutulmalıdır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: