Mois pandispanya yapmak için gerekli malzemeler: Pandispanya için: 4 yumurta, 1 su bardağı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 su şeker, 2 yemek kaşığı su, 1 paket kabartma tozu, bir çimdik tuz. Krema için: 3 su bardağı süt, 2 buçuk yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta, 4 yemek kaşığı toz şeker, 1 paket vanilya, 2 yemek kaşığı kakao. Üzeri için: Çilek. Yapılışı: 1. Derin bir kaba yumurta beyazlarını koyup bir çimdik tuz ile beyazlaşıp köpürene kadar çırpın. 2. Ayrı bir kapta yumurta sarısı ve şekeri çırpın, kuru malzemeleri ve suyu ekleyip çırpmaya devam edin. 3. Güzelce karıştıktan sonra yumurta beyazlarını ekleyip harcı söndürmeden spatula yardımıyla karıştırın. 4. Kelepçeli kalıbın içini yağlayın veya yağlı kağıt ile kaplayın. 5. Hazırladığınız harcı kalıba dökün ve 170 derecede 35-40 dakika pişirin. 6. Krema için kuru malzemeleri karıştırıp süt ekleyin, orta ateşte pişirin. 7. Soğuyan pastanın kekini üç eşit parçaya bölün. 8. Kekin ilk katına kremayı sıkın, boşluklara çilekleri dizin. 9. İkinci katı yerleştirin ve aynı işlemi tekrarlayın. 10. Son katı yerleştirip kalan kremayı üzerine yayın. 11. Artan kekleri ufalayıp kremanın üzerini kapatın, pastayı çileklerle süsleyin. Püf noktası: Sıkma torbası yerine spatula ile de kremayı ekleyebilirsiniz.