Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kış aylarında yenebilecek bazı balıklar:
- Uskumru 125. Izgarası çok lezzetli olur 2.
- Lüfer 125. Izgara ve fırın için uygundur 2.
- Hamsi 135. Özellikle ocak ve şubat ayında en lezzetli halini alır 4.
- Palamut 345. Sonbaharda yağlanır ve lezzetli hale gelir 4.
- Mezgit 125. Kılçıksız yapısı ve tadıyla bilinir 2.
- Kalkan 125. En lezzetli zamanı şubatla başlar, mayıs sonuna kadar devam eder 2.
- Tekir 25. Barbuna benzer bir balık türüdür 2.
- Torik 135.
- Kefal 25. Buğulaması ve pilakisi yapılır 2.
- İzmarit 15. Derisi biraz kalın olan bu balığın ızgarası lezzetli olur 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: