Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mevsimine göre balık pişirmek için aşağıdaki öneriler dikkate alınabilir:
- Ocak Ayı: Hamsi, kalkan, torik, alabalık, kefal ve yayın balığı pişirmek için uygundur 3.
- Şubat Ayı: Gümüş, hamsi, izmarit, kalkan, mersin, torik, kefal, kaya balığı ve levrek tercih edilebilir 3.
- Mart, Nisan ve Mayıs Ayı: Gümüş, izmarit, kalkan, mersin, mezgit, kaya balığı, kefal, levrek ve barbun pişirilebilir 3.
- Haziran, Temmuz ve Ağustos Ayı: Akya, kaya balığı, mersin, mercan, orkinos, orfoz, sardalya ve sarıağız gibi balıklar ızgara veya fırında pişirilebilir 34.
- Eylül, Ekim ve Kasım Ayı: Sardalya, barbun, çinekop, çipura, kılıç, lüfer, palamut ve orfoz pişirmek için idealdir 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: