Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Denizde yenebilecek bazı balıklar:
- Çipura: Ağustos-Aralık ayları arası en lezzetli zamanıdır 2. Izgara, fırın veya buğulama şeklinde tüketilebilir 23.
- Uskumru: Ekim ve Kasım ayları en lezzetli dönemidir 23. Izgara, kağıt kebabı, dolması ve tuzlaması önerilir 23.
- Levrek: Şubat-Haziran ayları arası tüketilebilir 2. Buğulama, fırında kağıt kebabı veya ızgara yapılabilir 23.
- Barbun: Temmuz ile Ekim ayları arası en lezzetli zamanıdır 12. Tavası, ızgarası veya kağıt kebabı yapılabilir 2.
- Hamsi: Kasım, Aralık, Ocak ve Şubat aylarında tüketilmesi önerilir 24. Izgara, fırın, tava veya buğulama yapılabilir 23.
- Sardalya: Haziran-Eylül ayları arası en lezzetli zamanıdır 2. Izgara, fırın veya kağıt kebabı yapılabilir 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: