Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaşık çikolatanın neden bitter olduğuna dair bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, kaşık çikolata genellikle ahşap veya plastik bir kaşığa kalıplanmış şekilde sunulan, erimeye hazır blok çikolatalardır 2.
Kaşık çikolatalar, içeriklerine ve kakao oranlarına göre şu şekilde sınıflandırılabilir:
- Bitter kaşık çikolata 2. Daha yoğun kakao tadı ve daha az şeker içerir 2.
- Sütlü kaşık çikolata 2. Klasik çikolata lezzetinde olup kremamsı bir yapıya sahiptir 2.
- Beyaz kaşık çikolata 2. Kakao yağı bazlı olup vanilya aromalıdır 2.
Çikolatanın bitter, sütlü veya beyaz olması, kullanılan çikolata türüne bağlıdır 5.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki siteler ziyaret edilebilir:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: