• Gündem
  • Alışveriş
  • Finans
  • YaCevapYaCevap
  • Seyahat
  • Video
  • Görsel
  • Ana Sayfa
  • Teknoloji
  • Psikoloji ve İlişkiler
  • Bilim ve Eğitim
  • YemekYemek
  • Kültür ve Sanat
  • Filmler ve Diziler
  • Ekonomi ve Finans
  • Oyun
  • Spor
  • Güzellik ve Moda
  • Faydalı İpuçları
  • Otomobil
  • Hukuk
  • Seyahat
  • Hayvanlar ve doğa
  • Sağlık
  • Diğer
  • Buradasın
    • YaCevap ›
    • Yemek ›

    Kaşarlı lahmacun hangi etten yapılır?

    • YemekTarifleri
    • TürkMutfağı
    • EtYemekleri
    • Lahmacun

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Kaşarlı lahmacun, dana eti kullanılarak yapılır 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

      Yanıtı değerlendir

      5 kaynak

      1. irfanusta.com.tr
        1
      2. efepidelahmacun.com
        2
      3. yemek.com
        3
      4. macun.gen.tr
        4
      5. lahmacun.gen.tr
        5
    • Daha fazla bilgi

    Konuyla ilgili materyaller

    Lahmacun hamuruna ne konur?

    Lahmacun hamurunun malzemeleri: Un. Su. Tuz. Şeker. Lahmacun iç harcının malzemeleri: Kıyma. Sebzeler. Baharatlar. Sıvı yağ. Su.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Malzemeler
    • Hamur
    5 kaynak

    Lahmacun kuşbaşılı kaşarlı olur mu?

    Evet, lahmacun kuşbaşılı ve kaşarlı olabilir.
    • YemekTarifleri
    • TürkMutfağı
    • Lahmacun
    5 kaynak

    En güzel kuşbaşili lahmacun hangi etten yapılır?

    En güzel kuşbaşılı lahmacun için kuzu kaburga eti kullanılması önerilir. Lahmacun etinin lezzetli olması için kıymasının yağlı olması önemlidir. Ayrıca, nuar gibi kuru ve yağsız etlerden yapılan kıyma ile hazırlanan lahmacun kuru olabilir.
    • Yemek
    • Tarif
    • Lahmacun
    • Et
    5 kaynak

    Lahmacun malzemeleri nelerdir?

    Lahmacun malzemeleri: İç harcı için: 2 adet kırmızı biber; 3 adet yeşil biber; 2 adet orta boy soğan; 1 demet maydanoz; 2 adet domates; 1 yemek kaşığı domates salçası; 1 yemek kaşığı biber salçası; 1/2 çay kaşığı pul biber; 1 çay kaşığı toz kırmızı biber; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1/4 çay bardağı su. Hamur için: 5 su bardağı un; 2 su bardağı su; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 çay kaşığı toz şeker. Ayrıca, lahmacun yapımında kullanılan etin kaliteli ve hafif yağlı bir et olması önerilir.
    • Teknoloji
    • YemekTarifleri
    • Malzemeler
    • TürkMutfağı
    5 kaynak

    Lahmacun kıyması nasıl olmalı?

    Lahmacun kıyması için şu özelliklere dikkat edilmelidir: Yağ oranı: En iyi sonuç için %20 yağ oranına sahip dana-kuzu karışık kıyma tercih edilmelidir. Kaburga kıyması: Lahmacun içi için kaburga kıyması kullanılması önerilir. Taze kıyma: Taze kıyma, lahmacunun kokusunu ve lezzetini doğrudan etkiler. Ayrıca, lahmacun kıymasının hafif yağlı olması gerektiği de belirtilmektedir.
    • YemekTarifleri
    • TürkMutfağı
    • Lahmacun
    5 kaynak
    A golden-brown lahmacun topped with finely minced lamb, fresh parsley, and diced tomatoes, resting on a wooden tray beside a bowl of tangy lemon wedges and a sprinkle of sumac, evoking the warmth of a traditional Turkish bakery.

    Kuzu etinden lahmacun olur mu?

    Evet, kuzu etinden lahmacun yapılabilir. Gaziantep lahmacunu, zırh ile çekilen kuzu kıyma, sarımsak, maydanoz, biber ve çeşitli baharatlar kullanılarak hazırlanır.
    • YemekTarifleri
    • EtYemekleri
    • Lahmacun
    5 kaynak

    Gerçek kaşarlı lahmacunda hangi peynir kullanılır?

    Gerçek kaşarlı lahmacunda rendelenmiş kaşar peyniri kullanılır.
    • Yemek
    • Lahmacun
    • Peynir
    5 kaynak
  • Yazeka nedir?
Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.
  • © 2025 Yandex
  • Gizlilik politikası
  • Kullanıcı sözleşmesi
  • Hata bildir
  • Şirket hakkında
{"8skc0":{"state":{"logoProps":{"url":"https://yandex.com.tr"},"formProps":{"action":"https://yandex.com.tr/search","searchLabel":"Bul"},"services":{"activeItemId":"answers","items":[{"url":"https://yandex.com.tr/gundem","title":"Gündem","id":"agenda"},{"url":"https://yandex.com.tr/shopping","title":"Alışveriş","id":"shopping"},{"url":"https://yandex.com.tr/finance","title":"Finans","id":"finance"},{"url":"https://yandex.com.tr/yacevap","title":"YaCevap","id":"answers"},{"url":"https://yandex.com.tr/travel","title":"Seyahat","id":"travel"},{"url":"https://yandex.com.tr/video/search?text=popüler+videolar","title":"Video","id":"video"},{"url":"https://yandex.com.tr/gorsel","title":"Görsel","id":"images"}]},"userProps":{"loggedIn":false,"ariaLabel":"Menü","plus":false,"birthdayHat":false,"child":false,"dialogProps":{"host":"yandex.com.tr","lang":"tr","project":"neurolib","queryParams":{"exp_flags":"skin","preset":"oceania","utm_source":"portal-neurolib"},"retpath":"https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fyacevap%2Fc%2Fyemek%2Fq%2Fkasarli-lahmacun-hangi-etten-yapilir-1406703208%3Flr%3D213%26ncrnd%3D25367","tld":"com.tr","platform":"desktop"},"className":"PortalHeader-User"},"suggestProps":{"selectors":{"form":".HeaderForm","input":".HeaderForm-Input","submit":".HeaderForm-Submit","clear":".HeaderForm-Clear","layout":".HeaderForm-InputWrapper"},"suggestUrl":"https://yandex.com.tr/suggest/suggest-ya.cgi?show_experiment=222&show_experiment=224","deleteUrl":"https://yandex.com.tr/suggest-delete-text?srv=web&text_to_delete=","suggestPlaceholder":"Yapay zeka ile bul","platform":"desktop","hideKeyboardOnScroll":false,"additionalFormClasses":["mini-suggest_theme_tile","mini-suggest_overlay_tile","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_prevent-empty_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_personal_yes","mini-suggest_type-icon_yes","mini-suggest_rich_yes","mini-suggest_overlay_dark","mini-suggest_large_yes","mini-suggest_copy-fact_yes","mini-suggest_clipboard_yes","mini-suggest_turboapp_yes","mini-suggest_expanding_yes","mini-suggest_affix_yes","mini-suggest_carousel_yes","mini-suggest_traffic_yes","mini-suggest_re-request_yes","mini-suggest_source_yes","mini-suggest_favicon_yes","mini-suggest_more","mini-suggest_long-fact_yes","mini-suggest_hide-keyboard_yes","mini-suggest_clear-on-submit_yes","mini-suggest_focus-on-change_yes","mini-suggest_short-fact_yes","mini-suggest_app_yes","mini-suggest_grouping_yes","mini-suggest_entity-suggest_yes","mini-suggest_redesigned-navs_yes","mini-suggest_title-multiline_yes","mini-suggest_type-icon-wrapped_yes","mini-suggest_fulltext-highlight_yes","mini-suggest_fulltext-insert_yes","mini-suggest_lines_multi"],"counter":{"service":"neurolib_com_tr_desktop","url":"//yandex.ru/clck/jclck","timeout":300,"params":{"dtype":"stred","pid":"0","cid":"2873"}},"noSubmit":false,"formAction":"https://yandex.com.tr/search","tld":"com.tr","suggestParams":{"srv":"serp_com_tr_desktop","wiz":"TrWth","yu":"8724650431756384187","lr":213,"uil":"tr","fact":1,"v":4,"use_verified":1,"safeclick":1,"skip_clickdaemon_host":1,"rich_nav":1,"verified_nav":1,"rich_phone":1,"use_favicon":1,"nav_favicon":1,"mt_wizard":1,"history":1,"nav_text":1,"maybe_ads":1,"icon":1,"hl":1,"n":10,"portal":1,"platform":"desktop","mob":0,"extend_fw":1,"suggest_entity_desktop":"1","entity_enrichment":"1","entity_max_count":"5"},"disableWebSuggest":false},"context":{"query":"","reqid":"1756384199407940-11268848992391014130-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-99-BAL","lr":"213","aliceDeeplink":"{\"text\":\"\"}"},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw01-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header"},"8skc1":{"state":{"links":[{"id":"main","url":"/yacevap","title":"Ana Sayfa","target":"_self"},{"id":"technologies","url":"/yacevap/c/teknoloji","title":"Teknoloji","target":"_self"},{"id":"psychology-and-relationships","url":"/yacevap/c/psikoloji-ve-iliskiler","title":"Psikoloji ve İlişkiler","target":"_self"},{"id":"science-and-education","url":"/yacevap/c/bilim-ve-egitim","title":"Bilim ve Eğitim","target":"_self"},{"id":"food","url":"/yacevap/c/yemek","title":"Yemek","target":"_self"},{"id":"culture-and-art","url":"/yacevap/c/kultur-ve-sanat","title":"Kültür ve Sanat","target":"_self"},{"id":"tv-and-films","url":"/yacevap/c/filmler-ve-diziler","title":"Filmler ve Diziler","target":"_self"},{"id":"economics-and-finance","url":"/yacevap/c/ekonomi-ve-finans","title":"Ekonomi ve Finans","target":"_self"},{"id":"games","url":"/yacevap/c/oyun","title":"Oyun","target":"_self"},{"id":"sport","url":"/yacevap/c/spor","title":"Spor","target":"_self"},{"id":"beauty-and-style","url":"/yacevap/c/guzellik-ve-moda","title":"Güzellik ve Moda","target":"_self"},{"id":"useful-tips","url":"/yacevap/c/faydali-ipuclari","title":"Faydalı İpuçları","target":"_self"},{"id":"auto","url":"/yacevap/c/otomobil","title":"Otomobil","target":"_self"},{"id":"law","url":"/yacevap/c/hukuk","title":"Hukuk","target":"_self"},{"id":"travel","url":"/yacevap/c/seyahat","title":"Seyahat","target":"_self"},{"id":"animals-and-nature","url":"/yacevap/c/hayvanlar-ve-doga","title":"Hayvanlar ve doğa","target":"_self"},{"id":"health","url":"/yacevap/c/saglik","title":"Sağlık","target":"_self"},{"id":"other","url":"/yacevap/c/diger","title":"Diğer","target":"_self"}],"activeLinkId":"food","title":"Kategoriler","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw02-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"header-categories"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"header-categories"},"8skc2":{"state":{"tld":"com.tr","markdown":"Kaşarlı lahmacun, **dana eti** kullanılarak yapılır [```1```](https://irfanusta.com.tr/blog-detay.php?id=20).","sources":[{"sourceId":1,"url":"https://irfanusta.com.tr/blog-detay.php?id=20","title":"İrfan Usta Lahmacun | Lahmacunun Besin Değerleri ve...","shownUrl":"https://irfanusta.com.tr/blog-detay.php?id=20","rel":"nofollow"},{"sourceId":2,"url":"https://efepidelahmacun.com/kasarli-lahmacun","title":"Kaşarlı Lahmacun - Efe Pide Lahmacun","shownUrl":"https://efepidelahmacun.com/kasarli-lahmacun","rel":"nofollow"},{"sourceId":3,"url":"https://yemek.com/tarif/kasarli-lahmacun/","title":"Kaşarlı Lahmacun Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli) - Yemek.com","shownUrl":"https://yemek.com/tarif/kasarli-lahmacun/","rel":"nofollow"},{"sourceId":4,"url":"https://www.macun.gen.tr/kasarli-lahmacun-nasil-yapilir-lezzeti-nasildir.html","title":"Kaşarlı Lahmacun Nasıl Yapılır, Lezzeti Nasıldır?","shownUrl":"https://www.macun.gen.tr/kasarli-lahmacun-nasil-yapilir-lezzeti-nasildir.html","rel":"nofollow"},{"sourceId":5,"url":"https://www.lahmacun.gen.tr/kasarli-lahmacun-nasil-yapilir-hangi-malzemeler-gerekir.html","title":"Kaşarlı Lahmacun Nasıl Yapılır, Hangi Malzemeler Gerekir?","shownUrl":"https://www.lahmacun.gen.tr/kasarli-lahmacun-nasil-yapilir-hangi-malzemeler-gerekir.html","rel":"nofollow"}],"isHermione":false,"headerProps":{"header":"Kaşarlı lahmacun hangi etten yapılır?","homeUrl":"/yacevap","categoryUrl":"/yacevap/c/yemek","categoryTitle":"Yemek","canUseNativeShare":false,"tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/turkmutfagi","text":"TürkMutfağı"},{"href":"/yacevap/t/etyemekleri","text":"EtYemekleri"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"}],"extralinksItems":[{"variant":"reportFeedback","reportFeedback":{"feature":"YazekaAnswers","title":"Bu yanıtta yanlış olan ne?","checkBoxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]}}]},"suggestProps":{"suggestItems":[{"id":-1,"url":"/search?text=Ka%C5%9Farl%C4%B1+lahmacun+hangi+etten+yap%C4%B1l%C4%B1r%3F&promo=force_neuro","text":"Daha fazla bilgi"}]},"feedbackProps":{"feature":"YazekaAnswers","baseProps":{"metaFields":{"yandexuid":"8724650431756384187","reqid":"1756384199407940-11268848992391014130-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-99-BAL"}},"positiveCheckboxLabels":[{"value":"Yanıtı çok beğendim"},{"value":"Yanıtta gerekli bilgiler var"},{"value":"Kolay anlaşılır"},{"value":"Diğer"}],"negativeCheckboxLabels":[{"value":"Uygunsuz veya aşağılayıcı yanıt"},{"value":"Soruma yanıt verilmedi"},{"value":"Bilgi hataları var"},{"value":"Bilgi yetersiz"},{"value":"Bilgi güncel değil"},{"value":"Görüntüleme hataları"},{"value":"Yanıtta kullanılan kaynaklar güvenilir değil"},{"value":"Bu soru için yanıt gerekmiyor"},{"value":"Diğer"}]},"dialogStoreProps":{"baseUrl":"","baseUrlWs":""},"globalStoreProps":{"imageBackendUrl":"https://yandex.com.tr/images-apphost/image-download?cbird=171","query":"","retina":false,"avatarId":"0","isHermione":false,"isMacOS":false,"tld":"com.tr","isEmbeddedFuturis":false,"isLoggedIn":false,"brand":"yazeka","reqId":"1756384199407940-11268848992391014130-balancer-l7leveler-kubr-yp-sas-99-BAL","device":{"isIOS":false,"platform":"desktop"}},"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw03-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"question"},"8skc3":{"state":{"relatedMaterials":[{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/yemek-tarifleri/hamurisi-tarifleri/diger-hamurisi-tarifleri/lahmacun-20180103095617?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ekmekkursu.com/post/lahmacun-hamurunda-ne-var?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/et-yemekleri/lahmacun-2?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://muhammedfurkanakdogan.com.tr/lahmacun-hamuru-nasil-yapilir?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/gaziantep/neyenir/lahmacun?size=16&stub=1"],"header":"Lahmacun hamuruna ne konur?","teaser":"Lahmacun hamurunun malzemeleri: Un. Su. Tuz. Şeker. Lahmacun iç harcının malzemeleri: Kıyma. Sebzeler. Baharatlar. Sıvı yağ. Su.","href":"/yacevap/c/yemek/q/lahmacun-hamuruna-ne-konur-3073777515","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/hamur","text":"Hamur"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ozurfamalatya.com/lahmacun-ve-pide-cesitleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://egeningozdesi.com.tr/urun/kusbasili-kasarli-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://selalerestorant.com/urun-kategori/lahmacun-cesitleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/kasarli-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nizampide.com/yemeklerimiz/pide/kusbasili-kasarli-pide/?size=16&stub=1"],"header":"Lahmacun kuşbaşılı kaşarlı olur mu?","teaser":"Evet, lahmacun kuşbaşılı ve kaşarlı olabilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/lahmacun-kusbasili-kasarli-olur-mu-2013591658","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/turkmutfagi","text":"TürkMutfağı"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.pide.gen.tr/kusbasili-pide-yapiminda-hangi-et-kullanilir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/ev-yapimi-lahmacun-tarifleri?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haberport.com/yasam/ister-kiymali-ister-kusbasili-iftarda-kapis-kapis-yenecek-antep-lahmacun-tarifi-114884h?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/evde-kusbasili-pide-ve-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://tr.wikipedia.org/wiki/Lahmacun?size=16&stub=1"],"header":"En güzel kuşbaşili lahmacun hangi etten yapılır?","teaser":"En güzel kuşbaşılı lahmacun için kuzu kaburga eti kullanılması önerilir. Lahmacun etinin lezzetli olması için kıymasının yağlı olması önemlidir. Ayrıca, nuar gibi kuru ve yağsız etlerden yapılan kıyma ile hazırlanan lahmacun kuru olabilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/en-guzel-kusbasili-lahmacun-hangi-etten-yapilir-2009975962","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"Yemek"},{"href":"/yacevap/t/tarif","text":"Tarif"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"},{"href":"/yacevap/t/et","text":"Et"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/kilis/neyenir/lahmacun-1?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.cumhuriyet.com.tr/gurme/masterchef-lahmacun-nasil-yapilir-citir-citir-enfes-lahmacun-tarifi-2247963?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.ardaninmutfagi.com/yemek-tarifleri/et-yemekleri/lahmacun?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.haberturk.com/lahmacun-tarifi-evde-pratik-ve-nefis-lahmacun-nasil-yapilir-malzemeleri-neler-ymk-3751936?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lahmacun.gen.tr/lahmacun-ici.html?size=16&stub=1"],"header":"Lahmacun malzemeleri nelerdir?","teaser":"Lahmacun malzemeleri: İç harcı için: 2 adet kırmızı biber; 3 adet yeşil biber; 2 adet orta boy soğan; 1 demet maydanoz; 2 adet domates; 1 yemek kaşığı domates salçası; 1 yemek kaşığı biber salçası; 1/2 çay kaşığı pul biber; 1 çay kaşığı toz kırmızı biber; 1 çay kaşığı tuz; 1 çay bardağı sıvı yağ; 1/4 çay bardağı su. Hamur için: 5 su bardağı un; 2 su bardağı su; 1 tatlı kaşığı tuz; 1 çay kaşığı toz şeker. Ayrıca, lahmacun yapımında kullanılan etin kaliteli ve hafif yağlı bir et olması önerilir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/lahmacun-malzemeleri-nelerdir-3478080951","tags":[{"href":"/yacevap/t/teknoloji","text":"Teknoloji"},{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/malzemeler","text":"Malzemeler"},{"href":"/yacevap/t/turkmutfagi","text":"TürkMutfağı"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.macun.gen.tr/lahmacun-icin-kiyma-nasil-hazirlanmali.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/kilis/neyenir/lahmacun-1?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lahmacun.gen.tr/lahmacun-icin-kiyma-nasil-hazirlanir-hangi-malzemeler-gerekir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.misssgibi.com/lahmacun-ici-nasil-hazirlanir/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/lahmacun-ici/?size=16&stub=1"],"header":"Lahmacun kıyması nasıl olmalı?","teaser":"Lahmacun kıyması için şu özelliklere dikkat edilmelidir: Yağ oranı: En iyi sonuç için %20 yağ oranına sahip dana-kuzu karışık kıyma tercih edilmelidir. Kaburga kıyması: Lahmacun içi için kaburga kıyması kullanılması önerilir. Taze kıyma: Taze kıyma, lahmacunun kokusunu ve lezzetini doğrudan etkiler. Ayrıca, lahmacun kıymasının hafif yağlı olması gerektiği de belirtilmektedir.","href":"/yacevap/c/yemek/q/lahmacun-kiymasi-nasil-olmali-4271744046","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/turkmutfagi","text":"TürkMutfağı"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"}]},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/surplus-restoran-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lahmacun.gen.tr/lahmacun-icin-hangi-et-en-lezzetli-olur.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.gzt.com/jurnalist/bu-kez-de-lahmacun-tartismasi-basladi-soganli-mi-olur-sarimsakli-mi-3547331?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.nefisyemektarifleri.com/liste/kuzu-eti-yemekleri/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.dayibilir.com/soru/202535/lahmacun-dana-mi-kuzu-mu?size=16&stub=1"],"header":"Kuzu etinden lahmacun olur mu?","teaser":"Evet, kuzu etinden lahmacun yapılabilir. Gaziantep lahmacunu, zırh ile çekilen kuzu kıyma, sarımsak, maydanoz, biber ve çeşitli baharatlar kullanılarak hazırlanır.","href":"/yacevap/c/yemek/q/kuzu-etinden-lahmacun-olur-mu-4227455538","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemektarifleri","text":"YemekTarifleri"},{"href":"/yacevap/t/etyemekleri","text":"EtYemekleri"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"}],"imageThumbProps":{"alt":"A golden-brown lahmacun topped with finely minced lamb, fresh parsley, and diced tomatoes, resting on a wooden tray beside a bowl of tangy lemon wedges and a sprinkle of sumac, evoking the warmth of a traditional Turkish bakery.","src":"https://avatars.mds.yandex.net/get-neurolib-art/16495301/picture-bCzpYqVcvi1py3WMfWGO/orig"}},{"favicons":["https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://efepidelahmacun.com/kasarli-lahmacun?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.macromore.com/kasarli-super-kolay-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://yemek.com/tarif/kasarli-lahmacun/?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.lahmacun.gen.tr/kasarli-lahmacun-nasil-yapilir-hangi-malzemeler-gerekir.html?size=16&stub=1","https://favicon.yandex.net/favicon/v2/https://www.kiymaliyemekler.gen.tr/kiymali-kasarli-lahmacun-nasil-yapilir.html?size=16&stub=1"],"header":"Gerçek kaşarlı lahmacunda hangi peynir kullanılır?","teaser":"Gerçek kaşarlı lahmacunda rendelenmiş kaşar peyniri kullanılır.","href":"/yacevap/c/yemek/q/gercek-kasarli-lahmacunda-hangi-peynir-kullanilir-2663426397","tags":[{"href":"/yacevap/t/yemek","text":"Yemek"},{"href":"/yacevap/t/lahmacun","text":"Lahmacun"},{"href":"/yacevap/t/peynir","text":"Peynir"}]}],"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw04-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"related"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"related"},"8skc4":{"state":{"tld":"com.tr","isIos":false,"isQuestionPage":true,"baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw05-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"ask_question"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"ask_question"},"8skc5":{"state":{"generalLinks":[{"id":"privacy-policy","text":"Gizlilik politikası","url":"https://yandex.com.tr/legal/privacy_policy/"},{"id":"terms-of-service","text":"Kullanıcı sözleşmesi","url":"https://yandex.com.tr/legal/tos/"},{"id":"report-error","text":"Hata bildir","url":"https://forms.yandex.com.tr/surveys/13748122.01a6645a1ef15703c9b82a7b6c521932ddc0e3f7/"},{"id":"about-company","text":"Şirket hakkında","url":"https://yandex.com.tr/project/portal/contacts/"}],"copyright":{"url":"https://yandex.com.tr","currentYear":2025},"socialLinks":[{"url":"https://www.tiktok.com/@yandex.turkiye","type":"tiktok","title":"TikTok"},{"url":"https://www.youtube.com/@YandexTurkiye","type":"youtube","title":"Youtube"},{"url":"https://www.facebook.com/YandexComTr","type":"facebook","title":"Facebook"},{"url":"https://www.instagram.com/yandex__turkiye/","type":"instagram","title":"Instagram"},{"url":"https://x.com/yndxturkiye","type":"x","title":"X"}],"categoriesLink":[],"disclaimer":"Seçili sitelerdeki metinlere göre Yazeka tarafından oluşturulan yanıtlardır. Hatalar içerebilir. Önemli bilgileri kontrol ediniz.","baobab":{"parentNode":{"context":{"genInfo":{"prefix":"8skcw06-0-1"},"ui":"desktop","service":"neurolib","fast":{"name":"neuro_library","subtype":"footer"}}}}},"type":"neuro_library","subtype":"footer"}}