Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Karnabaharı en güzel değerlendirme yöntemlerinden bazıları şunlardır:
- Fırında karnabahar 13. Fırında pişirilen karnabahar, biber ve domatesle zenginleştirilip kaşar peyniri ile sunulabilir 3.
- Karnabahar graten 35. Karnabahar, kaşar peyniri, süt ve un ile hazırlanan graten, ana yemek olarak sunulabilir 3.
- Karnabahar köftesi 125. Karnabahar, dereotu ve sarımsak ile hazırlanan köfte, önlü arkalı kızartıldıktan sonra servis edilebilir 3.
- Karnabahar püresi 13. Yemeklerin yanında sunulan karnabahar püresi, süt, krema, patates ve tereyağı ile hazırlanır 3.
- Karnabahar çorbası 24. Karnabahar çorbası, kış aylarında akşam yemeklerinin olmazsa olmazıdır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: