Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sakatat çeşitleri oldukça fazladır ve bazı örnekler şunlardır:
- Karaciğer 12. Tavuk, dana, kuzu gibi hayvanların karaciğeri 1.
- Dil 12. Yüksek yağ içeriği nedeniyle lezzetli kabul edilir 1.
- Kalp 12. Vücuda kan pompalayan kalp 1.
- Böbrekler 12. Kandaki atıkları filtreleyen böbrekler 1.
- Beyin 12. İyi bir Omega-3 kaynağı olabilir 1.
- Uykuluk 12. Dana ve kuzu gibi hayvanların timüs ve pankreasından elde edilir 1.
- İşkembe 12. İnek, koyun ve keçi gibi hayvanların midesini kaplayan zar 1.
- Bağırsaklar 12. Mumbar dolması yapımında kullanılır 1.
- Kelle 23. Koyun ve kuzunun baş kısmı 2.
- Paça 23. Koyun ve ineğin ayak kısmına yakın yeri 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: