Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kabarmamış kekin içine ne konulacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, kekin kabarması için şu yöntemler uygulanabilir:
- Malzemelerin oda sıcaklığına gelmesi 13. Tüm malzemeler oda sıcaklığına gelene kadar bekletilmelidir 13.
- Malzemelerin iyi çırpılması 135. Yumurta ve şeker, şeker eriyene kadar iyice çırpılmalıdır 35.
- Unun elenmesi 13. Un, kakao, vanilya ve kabartma tozu gibi kuru malzemeler eleyerek eklenmelidir 3.
- Fırının önceden ısıtılması 135. Fırın, tarifte belirtilen ısıda önceden ısıtılmalıdır 15.
- Fırın kapağının açılmaması 135. İlk 20-25 dakika fırının kapağı açılmamalıdır 15.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: