Buradasın
İnci tadında red velvet nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İnci Tadında Red Velvet Tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır:
Malzemeler:
- 4 adet yumurta 1
- 1 su bardağı şeker 1
- 100 gram tereyağı (oda sıcaklığında) 12
- 1 su bardağı süt 1
- 1 paket kabartma tozu 13
- 2.5 su bardağı un (200 ml lik) 1
- 2 çorba kaşığı kakao tozu 1
- 2 çay kaşığı vanilya özütü 13
- 300 gram mascarpone peyniri 1
- 1 kutu krema 1
- 30 gram krem şanti (toz) 1
- 1 tatlı kaşığı üzüm sirkesi 1
- Kırmızı gıda boyası 23
Yapılışı:
- Tereyağı ve şekeri bir kapta mikserle çırpın 1.
- Sırasıyla yumurta, vanilya özütü, süt, sirke, un, kabartma tozu ve kırmızı gıda boyasını ekleyin 1.
- Harcı kelepçeli kek kalıbına aktarın ve önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 50 dakika pişirin 1.
- Kreması için krem şanti, mascarpone peyniri ve kremayı çırpın 1.
- Bir süre buzdolabında dinlendirin 1.
- Fırından çıkan kek soğuduğunda ortadan kesin ve iki adet pasta tabanı elde edin 1.
- Alt kek tabanını yerleştirin ve arasına kremayı yayın 1.
- Üst kek tabanını da yerleştirdikten sonra kremayla üzerini kapatın 1.
- Kadife dokulu pastayı buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: