Buradasın
Havuçlu cevizli tarçınlı kekin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Havuçlu cevizli tarçınlı kekin püf noktaları şunlardır:
- Malzemelerin oda sıcaklığında olması 12.
- Un, kabartma tozu, vanilin ve tarçının elenerek eklenmesi 123.
- Tüm sıvı malzemeler eklendikten sonra katı malzemeler için tahta kaşık kullanılması 23.
- Kek kalıbının iyice yağlanması 13.
- Havuçların suyunu sıkmak 14. Aksi takdirde kek nemli kalabilir 14.
- Fırının ilk 20 dakika açılmaması 14.
- Kek piştikten sonra 5 dakika fırında bekletilmesi 2.
- Kekin tamamen soğuduktan sonra dilimlenmesi 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: