Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
- HACCP ekibinin oluşturulması 13.
- Ürünün ve hammaddenin tanımlanması 13.
- Ürünün ve hammaddenin kullanım şeklinin belirlenmesi 13.
- İş akış şemalarının ve fabrika yerleşim şemasının oluşturulması 13.
- İş akış ve fabrika yerleşim planlarının yerinde doğrulanması 13.
- Tehlike analizi (Prensip 1) 13.
- Kritik kontrol noktalarının belirlenmesi (Prensip 2) 13.
- Her KKN için kritik limitlerin belirlenmesi (Prensip 3) 13.
- Her KKN için izleme sistemlerinin oluşturulması (Prensip 4) 13.
- Düzeltici faaliyetlerin belirlenmesi (Prensip 5) 13.
- Doğrulama prosedürlerinin oluşturulması (Prensip 6) 13.
- Dokümantasyon ve kayıt sistemlerinin oluşturulması (Prensip 7) 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: