Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
HACCP planı, gıda güvenliğini sağlamak amacıyla Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları (HACCP) sistemine göre hazırlanan bir dokümandır 345.
HACCP planı, aşağıdaki unsurları içerir:
- Kapak sayfası 3. HACCP planının tanıtım bilgilerini içerir 3.
- Organizasyon şeması 3.
- Gıda güvenliği politikası ve hedefleri 3.
- HACCP sisteminin kapsamı 3.
- Görev, yetki ve sorumluluklar 3.
- Ürün ve süreç bilgileri 3.
- Tehlike analizleri ve risk incelemesi 3.
- Kalite kontrol noktaları, kritik limitler, izleme sistemi, kayıt ve düzeltici faaliyetler 3.
- Doğrulama sistemi 3.
- Diğer sistemlerle ilgili referanslar 3.
HACCP planı, üretim sürecindeki riskleri kontrol etmek ve gıda güvenliğini sağlamak için hazırlanır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: