Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Gözleme resmi yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Hamur Hazırlığı: Derin bir kabın içine 3 su bardağı un, 1 su bardağı ılık su, 1 çay kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekleyip hamuru yoğurun 14. Ele yapışmayan bir kıvam alana kadar yoğurduğunuz hamuru bezelere ayırın ve dinlendirin 14.
- İç Harcı Hazırlama: Bir kasede 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 2 su bardağı lor peyniri ve 1 demet ince kıyılmış maydanozu harmanlayın 1.
- Gözleme Şekillendirme: Bezeleri unlanmış tezgahta tabak büyüklüğünde ince bir şekilde açın 1. Hamurun ortasına peynirli harcı yayın ve fazla kısmını bıçak ile kesin 1. Hamuru dört bir yandan katlayarak birleşim yerlerini yağlayın 1.
- Pişirme: Az yağlanmış sıcak tavaya gözlemeyi koyun ve arkalı önlü pişirmeye başlayın 14. Tüm gözlemelere aynı işlemi uygulayın ve servise hazır hale getirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: