Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fıstık çeşitleri şunlardır:
- Antep fıstığı 123. Yeşil rengi ve kabuğu ile farklı bir tada sahiptir 23.
- Siirt fıstığı 23. İri şekli ile ön plana çıkar 23.
- Kaju fıstığı 123. Yumuşak dokusu ve hafif tuzlu bir tadı vardır 1.
- Yer fıstığı 123. Kabuğu içinde gizlenen tane yapısıyla öne çıkar 1. Tuzlu ve tuzsuz olarak ayrılır 23.
- Tuzlu fıstık 1. Taze fıstıkların tuzla harmanlanmasıyla elde edilir 1.
- Çiğ fıstık 1. Doğal lezzeti ve besleyici özellikleriyle öne çıkar 1.
- Soslu yer fıstığı 1. Taze yer fıstıklarının özel soslarla kaplanmasıyla elde edilir 1.
- Susamlı yer fıstığı 1. Taze yer fıstıkları susam taneleriyle kaplanarak elde edilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: