Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Firkete ile çikolata kaplamak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir:
- Dolgu Hazırlığı: Dolguyu 1-2 cm kalınlığında yağlı kâğıt serilmiş tepsiye döküp buzdolabında en az 12 saat bekletin 14.
- Çikolatayı Eritme: Bitter kuvertür çikolatayı eritip temperleyin 14.
- Daldırma: Katılaşan dolgunun üst yüzeyine ince bir tabaka çikolata sürün ve firkete aparatıyla çikolataya batırarak kaplayın, fazla çikolatayı silkeleyerek temizleyin 14.
- Kakaoya Bulama: Dolguları toz kakaoya bulayın 1.
- Soğutma: Uygun ortamda 12 saat soğutarak servis yapın 14.
Önemli Notlar:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: