Buradasın
Eritmek için hangi çikolata kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Eritmek için kullanılabilecek çikolatalar arasında en yaygın olanlar şunlardır:
- Kuvertür çikolata 35. Yüksek kakao yağı içeriği sayesinde düzgün ve pürüzsüz bir kıvam elde edilir 35.
- Bitter çikolata 13. Yüksek kakao oranı, çikolataya yoğun ve zengin bir lezzet katar 13.
- Sütlü çikolata 13. Daha fazla süt ve şeker içerdiği için daha yumuşak ve tatlı bir fondü deneyimi sunar 13.
- Beyaz çikolata 13. Düşük kakao içeriği nedeniyle eritmesi biraz daha zor olabilir 13.
- Damla çikolata 3. Küçük boyutları nedeniyle hızlı erir ve çikolata parçalarının korunması gereken tariflerde idealdir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: