Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi kaşarlı pide, yumuşak ve çıtır hamurdan olur 4.
Kaşarlı pide yapımında kullanılabilecek bazı hamur tarifleri şunlardır:
- Sabah.com.tr tarifine göre: Yarım kg un, su, tuz ve 1 kibrit kutusu büyüklüğünde yaş maya kullanılarak hazırlanan hamur uygundur 1.
- Yemek.com tarifine göre: 1/2 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı ılık süt, 1 paket kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker ve 2,5 su bardağı un kullanılarak hazırlanan hamur önerilir 2.
- Diyetkolik.com tarifine göre: 250 gram kavurma, 3 su bardağı un karışımı, 1,5 su bardağı su, 1 çay kaşığı tuz, 2 su bardağı kaşar peyniri ve 1 tatlı kaşığı kuru maya ile hazırlanan hamur tercih edilebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: