Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi dana kavurmanın nerenin olduğu konusunda kesin bir bilgi vermek mümkün değildir. Ancak, Türkiye'de iyi dana kavurması yapan bazı yerler şunlardır:
- Ahmet İpek Afyon Blok Kavurma 2. Afyon'un en eski markalarından biridir 2.
- Kopuz Rize Kavurması 2. Karadeniz'in yaylalarında yetişen hayvanların etinden özenle hazırlanır 2.
- Şahin Kavurma 25. Kayseri'de büyük çaplı üretim yapan ve tanınan bir markadır 2.
- Başyazıcı Blok Kavurma 25. Türkiye'nin öncü et üreticilerinden biridir 2.
- Oral Et Special Kavurma 5. Erzurum'da Helal Gıda Sertifikası'na sahip tesislerde üretilir 5.
Dana kavurmanın en iyi yapıldığı yer, kişisel tercihlere ve bölgesel özelliklere göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: