Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En güzel browni hamurunun nasıl olması gerektiğine dair bazı özellikler:
- Çikolata ve tereyağı: Yüksek kakao oranlı bitter çikolata (en az %55-70) ve tereyağı kullanılmalıdır 12.
- Kıvam: Hamurun kıvamı, ele yapışmayan, yumuşak bir doku olmalıdır 5.
- Un: Un miktarı fazla kaçmamalıdır 15.
- Çırpma: Yumurtalar çok iyi çırpılmalıdır 1.
- Karıştırma: Malzemeler karıştırılırken spatula kullanılmalı ve hamur yanlardan üste itekleyerek karıştırılmalıdır 2.
- Pişirme: Browni, 160°C'lik önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirilmelidir 12. İçinin ıslak kalması için pişirme süresine dikkat edilmeli, fazla pişirilirse kuru olabilir 12.
Browni hamurunun en güzel nasıl olması gerektiğine dair kesin bir görüş yoktur, damak zevki değişkenlik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: