Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elma şekerinin püf noktaları şunlardır:
- Elma Seçimi: Sert ve sulu elmalar tercih edilmelidir, çok büyük olmamalıdır 12.
- Elmaların Hazırlanışı: Elmalar yıkanmalı, sapları çıkarılmalı ve kağıt havlu ile kurulanmalıdır 12.
- Şerbetin Hazırlanması: Su, şeker ve limon karışımı 100 dereceye gelmeden gıda boyası eklenmelidir 1.
- Kıvam Kontrolü: Şerbetin kıvamını anlamak için biraz alıp çay tabağına damlatarak hemen sertleşip sertleşmediğini kontrol edebilirsiniz 1.
- Soğutma: Elmaları şerbette beklettikten sonra oda sıcaklığında soğumaya bırakmalı, buzdolabına koymamalısınız 1.
- Ekstra Öneri: Karışıma 1 çay kaşığı krem tartar eklemek, elma şekerinin dişe yapışmasını önler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: