Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dondurma preparatı, dondurma ürünlerinde tat ve yapısal zenginlik katmak amacıyla kullanılan çeşitli bileşenlerdir 1. Bu preparatlar, dondurma ile karıştırılarak veya dondurma üzerine eklenerek kullanılabilir 1.
Bazı dondurma preparatları:
- Meyve preparatları 1. Standard meyve parçaları, şekerlendirilmiş meyve parçaları, küçük meyve parçaları, meyve püresi, meyve suyu konsantresi gibi çeşitli formlarda olabilir 1.
- Kahverengi tatta preparatlar 1. Çikolata, karamel, kahve, vanilya, fındık gibi kabuklu yemişler, kek, bisküvi gibi ürünleri içerir 1.
- İlave katkılı preparatlar 1. Fındık gibi kabuklu yemişler, kek parçaları, tahıllar, çikolata parçaları, çıtır çikolata topları, meyve şekerlemeleri, jel toplar gibi ürünleri kapsar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: