Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolata dersi kapsamında işlenebilecek modüller şunlardır:
- Kişisel Bakım: Hijyen ve sanitasyon kurallarına uyum 13.
- Çikolatanın Tanımı ve Çeşitleri: Çikolatanın tarihçesi ve çeşitleri 13.
- Çikolata Yapımı: Temel çikolata yapım teknikleri ve malzemeleri 23.
- Temperleme ve Şekillendirme: Çikolata temperleme ve kalıplama yöntemleri 2.
- Çikolata Dekorları ve Dolgulu Çikolatalar: Çikolata dekorları ve dolgulu çikolata yapımı 2.
- Ganaj, Truffle, Rocher: Ganaj, truffle ve rocher gibi özel çikolata ürünleri 4.
- Çikolatalı Tatlılar: Çikolatalı tatlıların hazırlanması 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: