Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Porsiyonluk cheesecake yapımı için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Taban Hazırlığı: Yulaflı bisküvileri rondodan geçirip eritilmiş tereyağı ile karıştırın 12. Karışımı muffin kalıplarına birer kaşık olacak şekilde paylaştırıp bardak yardımıyla bastırarak düzleyin ve dolaba kaldırın 12.
- Krema Hazırlığı: Labne peynirini, şeker ve nişasta ile birlikte iyice karıştırın 12. Vanilya ve sıvı kremayı ekleyip karıştırmaya devam edin 12. En son yumurtaları teker teker ekleyerek homojen bir karışım elde edin 12.
- Pişirme: Hazırladığınız kremayı muffin kalıplarına dağıtın 12. 160 derece fansız ayarda yaklaşık 25-30 dakika pişirin 12. Fırını söndürün, kapağını açmadan 30 dakika bekletin 12.
- Sos Hazırlığı: Ahududu, böğürtlen, nişasta, su ve şekeri pişirerek sos hazırlayın 12.
- Servis: Cheesecake'leri oda ısısına geldikten sonra üzerine vişne sosunu paylaştırın ve dolaba kaldırın 12. 1 gece dolapta beklettikten sonra dilediğiniz gibi süsleyip servis edin 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: