Porsiyonluk cheesecake yapımı için gerekli malzemeler: Kuru taban için: 2 paket yulaflı bisküvi, 100 gram tereyağı. Cheesecake kreması için: 600 gram labne peyniri, 1 su bardağı şeker, 1 paket krema, 1 paket vanilya, 2 adet yumurta, 2 yemek kaşığı nişasta. Çilekli sos için: 1 su bardağı çilek, 1 tatlı kaşığı nişasta, 1/2 su bardağı su, 2 yemek kaşığı şeker. Hazırlanışı: 1. Yulaflı bisküvileri rondodan geçirerek incecik bir kıvam elde edin. 2. Eritilmiş tereyağını üzerine ekleyip karıştırın. 3. Hazırladığınız karışımı, küçük porsiyonluk kapların tabanına yayın ve hafifçe bastırarak sıkıştırın. 4. Labne peynirini, şekeri, kremayı, vanilyayı, yumurtaları ve nişastayı bir kapta iyice çırpın. 5. Hazırlanan kremayı, bisküvili tabanların üzerine dökün. 6. Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırında, yaklaşık 25-30 dakika pişirin. 7. Fırından çıkardıktan sonra, tamamen soğuması için bekletin. 8. Çilekli sos için, çilekleri püre haline getirin. 9. Soğuyan cheesecake'lerin üzerine çilekli sosu döküp, buzdolabında en az 2 saat dinlendirin.