Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cheesecake'in içine ballı bademli puding eklenebilir 5.
Pudingli cheesecake tarifi için gerekli malzemeler:
- 2 paket yulaflı bisküvi 5;
- 9 yemek kaşığı erimiş tereyağı 5;
- 4 adet yumurta 5;
- 1 büyük paket labne peyniri (400 gr) 5;
- 1 kutu süt kreması (200 gr) 5;
- 1 su bardağı toz şeker 5;
- 1 paket Pakmaya Ballı Bademli Puding 5.
Hazırlanışı:
- Tabanı için bisküvileri rondoda çekerek un haline getirin, erittiğiniz tereyağını ekleyerek karıştırın ve kelepçeli kalıbın tabanına elinizle bastırarak yayın 5.
- Peynirli karışım için yumurtanın aklarını ve sarılarını ayırın 5. Yumurta sarıları ve 1 su bardağı toz şekeri şeker eriyinceye kadar çırpın, üstüne labneyi ve kremayı ekleyerek karıştırmaya devam edin 5.
- Başka bir kapta yumurtanın aklarını 1 yemek kaşığı toz şekerle kar haline getirin, kabaran aklara toz pudingi ekleyerek karıştırın 5.
- İki karışımı birbirine spatula yardımıyla ekleyerek alttan yukarıya doğru karıştırın ve bisküvi tabanının üzerine dökün 5.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 40 dakika pişirin 5.
- Oda sıcaklığına gelen cheesecake'i buzdolabında 3-4 saat dinlendirin 5.
- Çikolataları ayrı kaplarda benmari usulü eritin, bitter çikolatayı cheesecake'in üzerine yayın, beyaz çikolatayı kaşık yardımıyla dökün ve bir çubuk yardımıyla karıştırarak şekil verin 5.
Cheesecake yapımında kullanılacak pudingin türüne dair başka bir bilgi bulunamamıştır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: