Portakallı Cheesecake Tarifi: Malzemeler: Tabanı için: 2 paket burçak bisküvi, 100 gr tereyağı. Ara katı için: 3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 2 paket labne peyniri, 1 su bardağı susuz yoğurt, 1 portakal kabuğu rendesi, 3 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı nişasta. Sosu için: 1 su bardağı portakal suyu, 1 su bardağı su, yarım limon suyu, 1 portakal kabuğu rendesi, 4 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı nişasta. Yapılışı: 1. Tabanı Hazırlayın: Bisküvileri robotta çekip erimiş tereyağı ile karıştırın ve kelepçeli kalıbın tabanına bastırarak yayın. 2. Kreması İçin: Labne peyniri, şeker ve yoğurdu çırpıp yumurtaları ekleyin. Un ve nişastayı ekleyip karıştırın. 3. Pişirme: Karışımı bisküvi tabanının üzerine dökün ve 170 derece fırında 45 dakika pişirin. 4. Sosu Hazırlayın: Portakal suyu, su, şeker ve nişastayı karıştırıp pişirin. 5. Servis: Cheesecake soğuduktan sonra sosu dökün ve 1 gece buzdolabında bekletin. Püf Noktaları: Fırının içine bir kase su koyarak nemli bir ortam oluşturun. Kremanın pürüzsüz olması için iyice çırpın.