Evet, pişmeyen labneli cheesecake yapılabilir. Malzemeler: Tabanı için: 4 paket yulaflı bisküvi, 125 gram tereyağı (eritilmiş). Kreması için: 800 gram Sütaş Labne (oda sıcaklığında), 400 mililitre Sütaş Krema, 250 gram pudra şekeri, 1 paket vanilya. Sosu için: 400 gram dondurulmuş vişne, 1 su bardağı toz şeker, 1,5 su bardağı su, 1 tepeleme tatlı kaşığı nişasta. Yapılışı: 1. Bisküvileri ezerek veya blender yardımıyla toz haline getirin. 2. Toz halindeki bisküvileri erimiş tereyağıyla karıştırın. 3. 26 santimetre çapındaki kelepçeli bir kalıbın tabanına bisküvili karışımı döküp, yüzeyi eşit ve pürüzsüz olana kadar bastırın. 4. Hazırladığınız tabanı, kremayı hazırlarken yaklaşık 15 dakika derin dondurucuda bekletin. 5. Labneli karışımı hazırlayıp, bisküvili karışımın üzerine dökün. 6. Cheesecake’i en az 12 saat ya da bir gece sertleşene kadar derin dondurucuda dinlendirin. 7. Vişne sosunu hazırlayıp, oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabına kaldırın ve tamamen soğuyana kadar dinlendirin. 8. Servis etmeden önce cheesecake’i derin dondurucudan çıkartın ve yarım saat kadar buzdolabında dinlendirin.