Buradasın
Cevizli ve fıstıklı yulaf nasıl tüketilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Cevizli ve fıstıklı yulaf tüketimi için aşağıdaki tarif önerilebilir:
Malzemeler:
- 1.5 su bardağı yulaf 2
- 1 çay bardağı süt 2
- 3 su bardağı su 2
- 1 su bardağı dondurulmuş meyveler (ahududu, böğürtlen, yaban mersini) 2
- Yarım portakal kabuğu rendesi 2
- 1 adet dilimlenmiş taze incir 2
- 1 avuç tuzsuz fıstık 2
Hazırlanışı:
- Yulaf, süt ve suyu bir tutam tuzla birlikte geniş bir tencereye alın ve orta ateşte pişirin 24.
- Dondurulmuş meyveleri mikrodalga fırında eritin ve fıstıkların bir kısmını küçük parçalara ayırın 2.
- Ocaktaki yulaf lapasının biraz soğumasını bekleyin ve daha sonra mikrodalgada ısıttığınız meyveleri, dilimlenmiş inciri, portakal rendesini ve fıstıklarla birlikte servis edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: