Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yulafın içine çeşitli meyveler eklenebilir, işte bazı öneriler:
- Muz: Tatlılık ve kremalık sağlar 3.
- Yaban mersini: Antioksidanlarla dolu olup, tatlılık ve lezzet katar 3.
- Ahududu: Yüksek miktarda C vitamini, lif ve antioksidan içerir 3.
- Çilek: Tatlılık ve renk katar, C vitamini ve lif bakımından zengindir 3.
- Elma: Rendelenmiş elma, ekstra tat ve kıvam sağlar, lif ve C vitamini içerir 4.
- Nar: Tatlılık ve ekstra tane çıtırlık sağlar, yüksek miktarda antioksidan ve C vitamini içerir 3.
- Kuru üzüm: Tatlılık ve doğal şekerleme sağlar, demir, potasyum ve antioksidanlar bakımından zengindir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: