Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bisküvi yapımında kullanılan diğer bazı maddeler şunlardır:
- Kabartıcı maddeler 12. Hamur içinde gaz oluşturarak kabarmayı sağlar 1.
- Şeker 124. Tat ve güzel renk verir 1.
- Yağ 124. Bisküvi iç yapısının gevşekliğini sağlar ve kaydırıcı olarak görev yapar 1.
- Yumurta 12. Gevrekleştirici ve sertleştirici rol oynar 1.
- Süt ve süt ürünleri 12. Yoğurma işleminde suyun yerini tutar ve hamurda pH'yı artırarak hacim artışında önemli rol oynar 1.
- Gıda katkıları 12. Toz kakao, taze süt veya süt tozu, fruktoz ve glikoz şurubu, tuz, peyniraltı suyu tozu gibi maddeler 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: