Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Organik bisküviler, sağlıklı kabul edilebilir çünkü genellikle kimyasal gübreler ve pestisitler kullanılmadan üretilen organik bileşenlerden yapılır 45.
Organik bisküvilerin sağlıklı olmasının bazı nedenleri:
- Doğal ve besleyici içerikler: Organik un, zeytinyağı, meyve kökenli tatlandırıcılar gibi doğal besinler içerir 14.
- Katkı maddelerinden arındırılmış: Yapay renklendiriciler, koruyucular ve katkı maddeleri içermezler 45.
- Alerji riski düşük: Hipoalerjenik özelliklere sahip malzemeler kullanılarak üretilirler 5.
Ancak, herhangi bir gıda ürününde olduğu gibi, organik bisküvilerin de dengeli bir şekilde tüketilmesi ve bebeklerin yaşına ve gelişimine uygun olanların seçilmesi önemlidir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: