Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Baston ekmeği, sağlıklı malzemelerden yapıldığı ve antioksidan özelliği bulunduğu için sağlıklı bir ekmek olarak değerlendirilebilir 14.
Baston ekmeğinin sağlıklı yönleri şu şekilde sıralanabilir:
- Yeşil çay pudrası 14. Baston ekmeğinde kullanılan yeşil çay pudrası, antioksidan düzeyi yüksek polifenoller içerir 14. Bu polifenoller, cildi güzelleştirir ve sindirim sistemini düzenler 14.
- Geç bayatlama özelliği 23. Rize'nin nemli iklimi ve özel işlemleriyle hazırlanan baston ekmeği, normal ekmeklere göre daha geç bayatlar 23.
Ancak, herhangi bir sağlık sorunu veya diyet kısıtlaması olan kişilerin, baston ekmeğini tüketmeden önce bir uzmana danışmaları önerilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: