Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aşkana Mantı'nın özellikleri şunlardır:
- Günlük Taze Malzemeler: Tatar usulü mantılar, günlük olarak taze malzemelerle hazırlanır 12.
- Özel Hamur: Mantının hamuru, baklava yufkasından biraz daha kalın açılır 2.
- Kaliteli Et: Kıyma, sinirleri alınmış etten hazırlanır ve az soğan, tuz ve karabiber ile karıştırılır 2.
- Çeşitli Sos Seçenekleri: Mantının üzerine sarımsaklı veya sarımsaksız yoğurt ve tereyağı ile hazırlanmış sos eklenir, ayrıca müşteri isteğine göre farklı soslar da sunulabilir 2.
- Ek Lezzetler: Menüde çiğ börek, salata ve turşu gibi ek lezzetler de bulunur 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: