Kesinyemede hangi vitaminlerin bulunduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, vitaminlerin genellikle hangi besinlerde bulunduğu hakkında bilgi verilebilir. Bazı vitaminlerin bulunduğu besinler: A vitamini: Karaciğer, süt, peynir, yumurta sarısı, patates, balık, kuru kayısı, havuç, tatlı patates, ıspanak, kabak, marul, tere, roka, brokoli, koyu yeşil renkli sebzeler, şeftali ve portakal. B1 vitamini (Tiamin): Tam tahıllar, kuru bakliyat, soya fasulyesi, pirinç, kepekli ekmek, bezelye, yer fıstığı, patates, tavuk, biftek, yumurta sarısı, balık, karaciğer, süt. B2 vitamini (Riboflavin): Et, karaciğer, tavuk, yağsız süt, yoğurt, yumurta sarısı, peynir, brokoli, ıspanak, yeşil yapraklı sebzeler, balık, baklagiller ve tahıllar. B3 vitamini (Niasin): Tavuk, hindi, biftek, tam buğday ekmeği, yumurta, peynir, balık, fasulye, bezelye, patates, yeşil yapraklı sebzeler, süt, kahve, çay ve tahıllar. E vitamini: Zeytinyağı, ayçiçek yağı, ayçiçeği çekirdeği, ceviz, badem, tereyağı, kırmızı et, ıspanak, brokoli. Vitamin eksikliği durumunda bir uzmana danışılması önerilir.