Starbucks'ın havuçlu keki ve kremalı tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: - 4 adet yumurta - 1,5 su bardağı toz şeker - 1,5 su bardağı sıvı yağ - 2 çay kaşığı karbonat - 2 çay kaşığı kabartma tozu - 1 paket vanilya - 2 çay kaşığı tarçın - Çay kaşığının ucuyla tuz - 1 çay bardağı iri kıyılmış ceviz - 3 su bardağı rendelenmiş havuç - 2 su bardağı un Yapılışı: 1. Yumurta ve şekeri, krema kıvamına gelene kadar mikserle çırpın. 2. Sıvı yağı ekleyin ve çırpmaya devam edin. 3. Tarçın, tuz, rendelenmiş havuç, vanilya, karbonat ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın. 4. Unu ve iri kıyılmış cevizi ekleyip son bir kez karıştırın. 5. Hafif yağladığınız kare bir borcam ya da benzer boyutta bir fırın kabına kek harcını dökün. 6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kekinizi yaklaşık 30-40 dakika pişirin. 7. Pişen ve soğuyan keki dilimleyin, üzerine pudra şekeri serperek servis edin. Kekin üzerine kremalı frosting hazırlamak için, 100 gr beyaz çikolata, 100 gr labne peyniri veya crème fraîche, 3 çorba kaşığı pudra şekeri ve 1 paket vanilyayı karıştırıp eriyene kadar pişirebilirsiniz.