Aslıhan Koruyan Sabancı, Türk yemek yazarı, sağlık ve beslenme danışmanı, profesyonel sağlık yöneticisi ve fotoğraf sanatçısıdır. Aynı zamanda, 2003 yılından beri SEDES Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Aslıhan Koruyan Sabancı, 2011 yılında yayımlanan Glütensiz Gurme Lezzetler adlı yemek kitabıyla 2012 yılında, Paris’te düzenlenen 17. World Gourmand Cookbook Awards’da “Dünyanın En İyi Sağlık ve Beslenme Konusundaki Yemek Kitabı” ödülünü kazanmıştır. Eğitim hayatına Londra'da başlayan Aslıhan Koruyan Sabancı, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise İtalya'da SDA Bocconi Üniversitesi'nde ve Amerika Birleşik Devletleri'nde Cornell Üniversitesi'nde tamamlamıştır.