İçli köfte yapımı için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Malzemeler: - Dış harcı için: 500 gr çiğ köftelik et, 5 su bardağı ince bulgur, 1 soğan, 2 yemek kaşığı kırmızı pul biber, tuz, karabiber. - İç harcı için: 1 kg orta yağlı kıyma, 1 su bardağı ceviz içi, 4 orta boy soğan, tuz, kırmızı pul biber. - Kızartmak için: Zeytinyağı. Yapılışı: 1. İç harcı hazırlamak: Kıymayı tencereye alıp orta ateşte karıştırarak kavurun. 2. Dış harcı hazırlamak: İnce bulguru geniş bir kaba alın. 3. Şekillendirme: Yoğurduğunuz harçtan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. 4. Pişirme: Tüm harcı aynı şekilde hazırladıktan sonra, zeytinyağında kızartıp servis yapın. Püf noktası: İçli köfte yaparken harcın güzelce yoğrulması ve tam kıvamında olması önemlidir.