Barramundi balığı için özel bir marine sosu bulunamamıştır. Ancak, genel olarak balık marine etmek için kullanılabilecek bazı soslar şunlardır: Sütle Marine: 1 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kimyon ve 1 çay kaşığı kişniş ile hazırlanır. Portakal ve Limon ile Marine: 2 büyük boy portakalın suyu, 1 limonun suyu, 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı deniz tuzu, biberiye ve incecik kıyılmış dereotu ile yapılır. Soya Sosu ve Sirke ile Marine: 1 çay bardağı soya sosu, yarım çay bardağı elma sirkesi, 2 yemek kaşığı esmer şeker ve 1 yemek kaşığı ince ince dilimlenmiş taze zencefil ile hazırlanır. Tarhana ile Marine: 2 yemek kaşığı toz tarhana, 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı, 1-2 diş incecik doğranmış sarımsak ve 1 çay kaşığı toz nane ile yapılır. Marine işlemi, balığın lezzetini artırmak için önerilir ve genellikle en az 30 dakika, en fazla 60 dakika bekletilir.