Buradasın
Çıtır pane harcı ile balık kızartılır mı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çıtır pane harcı kullanarak balık kızartmak için gerekli malzemeler ve adımlar:
Malzemeler: balık filetoları, çıtır pane harcı (un, yumurta ve galeta unu karışımı), limon dilimleri, tuz, karabiber, pul biber, sıvı yağ 1.
Yapılışı:
- Balık filetolarını tuz, karabiber ve pul biberle marine edin 1.
- Çıtır pane harcını hazırlayın 1.
- Her balık filetosunu önce una, ardından çırpılmış yumurtaya, en son da çıtır pane harcına bulayın 1.
- Balıkları kızgın yağda her iki tarafını da altın rengi olana kadar kızartın 13.
- Servis yaparken üzerine limon dilimleri ekleyin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: