Buradasın
Yer elması en güzel nasıl pişirilir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yer elmasının en güzel nasıl pişirildiğine dair bazı tarifler:
- Zeytinyağlı Yer Elması Tarifi 124.
- Malzemeler: 9-10 adet yer elması, 1 adet havuç, 1 avuç pirinç, 1 adet kuru soğan, 2-3 diş sarımsak, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı domates salçası, yarım limon 1.
- Hazırlanışı: Yer elmaları ve havuç limonlu suya konur, soğanlar kavrulduktan sonra yer elmaları eklenir ve diğer malzemelerle birlikte pişirilir 1.
- Yer Elması Yemeği Tarifi 35.
- Malzemeler: 500 g yer elması, 1 adet orta boy soğan, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 adet havuç (isteğe bağlı), 1 adet patates (isteğe bağlı), 2 yemek kaşığı domates salçası veya 2 adet rendelenmiş domates, 2 su bardağı su veya sebze suyu, tuz, karabiber, 1 çay kaşığı pul biber (isteğe bağlı), 1 tatlı kaşığı limon suyu veya sirke 3.
- Hazırlanışı: Yer elmaları doğranıp limonlu suya konur, soğan zeytinyağında pembeleşene kadar kavrulup diğer malzemelerle birlikte pişirilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: