Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yan soslar, yemeklerin yanında sunulan ve lezzetini artıran çeşitli soslardır. İşte bazı popüler yan soslar:
- Kahvaltılık Sos: Ekmek dilimlerinin üzerine sürülerek tüketilen, güne lezzet katan bir sos 1.
- Acı Sos: Acı sevenler için evde kolayca yapılabilen, et yemeklerine yakışan bir sos 1.
- Marinara Sos: Makarna, köfteler ve sebzelerle kullanılan, domates bazlı bir sos 1.
- Beşamel Sos: Karnabahar gibi sebzelerle de kullanılan, krem rengi bir sos 34.
- Pesto Sos: Fesleğen ve zeytinyağı ile yapılan, makarnalara ve et yemeklerine yakışan bir sos 1.
- Barbekü Sos: Izgara et ve tavuk yemeklerinin vazgeçilmez tamamlayıcısı 15.
- Harissa Sos: Arap mutfağında kullanılan, kırmızı biber ve kimyon içeren bir sos 1.
- Tarator Sos: Kalamar tava ve balık sofralarında tercih edilen, dip sos kategorisinde bir sos 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: