Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tuzlu çekirdek kavurmak için gerekli malzemeler:
Hazırlanışı:
- Un, tuz ve suyu karıştırın 3.
- Çekirdekleri ekleyip homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın 3.
- Kısık ateşte yaklaşık 30 dakika kavurun, sürekli karıştırarak ısının eşit dağılmasını sağlayın 3.
Alternatif olarak, çekirdekleri fırında da kavurabilirsiniz 5. Bunun için, çekirdekleri fırın tepsisine yayarak üzerine tuzlu suyu dökün ve 160-170 derece fırında 5-10 dakikada bir karıştırarak yaklaşık yarım saat pişirin 5.
Kavrulmuş çekirdeği, hava almayan kaplarda, kuru, güneş görmeyen ve serin bir yerde muhafaza edin 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: